Tips voor het verkopen van een huis – Hoe u een makelaar kiest

Tips voor het verkopen van een huis – Hoe u een makelaar kiest

U heeft misschien al gehoord van een multi-bureau bij het kopen van een woning. Bij dit soort bureaus werken meerdere makelaars vanuit verschillende delen van dezelfde postcode. Daardoor bestrijken ze een veel groter gebied. Maar wat maakt iemand tot een goede makelaar? Hier zijn enkele dingen om te overwegen bij het kiezen van een makelaar. Lees verder voor meer informatie makelaar Veenendaal. En vergeet niet om je bewust te zijn van de gevaren van het werken met een malafide agent.

Zorg ervoor dat u aanwezig bent op het web. Veel huizenkopers zullen een woning eerst en vooral bekijken door foto's en video's te zien. Door video te gebruiken om uw vermelding te promoten, kunt u de deal sluiten en een bezichtiging plannen. Een ouderwetse makelaar heeft deze moderne marketingtechniek misschien niet overgenomen, dus zorg ervoor dat u op zoek gaat naar een makelaar met webervaring. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat u een hoogwaardige klantenservice-ervaring krijgt.

Prijs uw eigendom correct. Prijsbepaling is cruciaal voor succes. Sommige agenten kunnen hun klanten misleiden om een verkoop veilig te stellen. Door te hoge prijzen krijgt u uiteindelijk geen topdollar voor uw eigendom. Als u een woning in een trage markt verkoopt, kan het nodig zijn om te onderhandelen en de prijs hoger te stellen. In beide gevallen moet u vermijden de vraagprijs bekend te maken tot na de taxatie. Een professionele makelaar kan u het beste advies geven en met kopers onderhandelen.

Meer informatie: Makelaardij Prins